individuele coaching

Regelmatig komt het natuurlijk ook voor dat een of meerdere personen in een groep wat extra coaching kunnen gebruiken. Soms is dat de manager. Er kan ook sprake van persoonlijke dilemma's van andere leden die in een groepscoachingsproces niet op zijn plaats zijn. De insteek van deze gesprekken kan heel divers zijn.

Thema’s bij personal coaching die ik vaak tegenkom zijn:

Conflicthantering, competentie gerichte uitdagingen, balans tussen werk en vrije tijd, ontwikkeling van talenten, verbetering van relaties, assertiviteitsverhoging, verbetering van communicatieve vaardigheden, stressmanagement, burn-out preventie, verdere loopbaanontwikkeling, energiemanagement en vergroting van het zelfvertrouwen.

In principe ga ik er bij individuele coaching van uit dat jij alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken of je probleem op te lossen al in je hebt. Er is alleen iets wat je blokkeert in de realisatie ervan. We gaan eerst kijken wat dat ‘iets’ is. Daarna proberen we die blokkade op te heffen of een zodanige plek te geven dat ie je niet van je doel afhoudt. Mijn personal coaching maakt gebruik van een groot aantal technieken en oefeningen die ingezet kunnen worden als de situatie daarom vraagt. Ik probeer je dus niet binnen een bepaalde aanpak te ‘persen’ maar kijk wat voor jou ‘prikkelend’ is en het snelst resultaat oplevert. Lees meer over mijn individuele coaching op mijn website baarscoaching.nl